Tester på gång...

Vi har flera spännande tester på gång och det är massor av rykten där ute på nya produkter från flera leverantörer. Det här kan bli en mycket spännande vår och sommar med tanke på att många produkter behöver uppdateras och det är Photokina i Köln i september.

Tester som vi håller på med nu är bland annat Sony A77 II, Panasonics GH4 och inom kort kommer vi att testa GM1 tillsammans med nya Leica 15mm och mycket mera. Dessutom så tror och hoppas vi att det kommer en hel drös med nyheter under sommaren 2014 så vi står laddade och klara. Testet på A77 II blir spännande då specifikationerna är så bra och vi har sett hur Sony på sistone lyckats mycket bra med exempelvis Alpha 6000 och Alpha 7. GH4 är det väl ingen som missat, en otroligt stark nyhet som kommer att förändra mycket av filmandet rent tekniskt. Fantastisk banbrytande produkt!

Sen kan vi berätta att det inte dröjer länge till så börjar vi att leverera ut de första Tamron 150-600 till Nikon, efter månader av väntan så kommer ett gäng av våra kunder som väntat längst ha en sån i näven. Även till Canon kommer inom kort medan Sony-användarna får vänta lite till. Men det är på gång så det kan bli en riktigt fin vår för alla naturfotografer...