Stabilt erbjudande!

Vi har köpt upp ett parti Manfrotto som utgår och får in dessa på vårt lager inom några dagar. Vi kan erbjuda ett riktigt kanonpris men det gäller ett begränsat antal av två varianter så vänta inte för länge med att fundera...

Ett av paketen har ett trevägshuvud och vi får mycket frågor varför man ska ha det istället för en traditionell kulled. Det finns många orsaker och subjektiva åsikter men generellt är ett trevägshuvud lite långsammare att arbeta med då du ställer en led i taget. Fördelen blir att om man fått till ett bra plan horisontellt så kan man arbeta med det vertikala planet utan att riskera ställa om det horisontella. En kulled ställer du ju in alla plan på samtidigt vilket gör det snabbt, smidigt men också lättare att ställa fel. Personligen uppskattar jag trevägshuvuden vid användning till landskap och i synnerhet macro, det är lättare att ställa in det exakt. Men det är som med det mesta - det blir subjektiv vilket man föredrar. Däremot är både 190 och 055 fantastiska stativ, riktigt bra klass och kvalitet. Du kan läsa mera om våra erbjudanden via länkarna nedan:

Manfrotto 190 XPRO B + kulled 496RC2
Manfrotto 055 XPRO B + trevägshuvud 804RC2