Sigma 50/1,4 DG HSM ART

Test

Vi laddar på med ett till test idag och det är ett objektiv som många väntar på och suktar efter, Sigmas nya 50mm F1.4 DG HSM Art som redan innan lanseringen blivit höjd till skyarna. Vi har hållit oss lugna. Tills nu. Det här är riktigt, riktigt bra!

Läs bara slutsatsen i testet: Sigma 50/1,4 DG HSM Art hör till de absolut bästa objektiven som man kan köpa idag till sin Canon, Nikon eller Sony kamera. 100% Toppklass och borde med tanke på kvalitén kostat minst det dubbla. Jag är djupt imponerad av vad Sigma lyckats med till detta pris, och känner mig faktiskt lite smått euforisk över att det äntligen finns en skarp f/1,4-optik på full öppning som inte kostar skjortan, underbart.

Vill du läsa resten och kolla in våra bilder så gör du det här: Sigma 50/1,4 DG HSM ART