Samsung NX S 16-50/2-2,8 ED OIS

Test

Samsung har skapat en S-serie för att man enklare ska hitta de finare objektiven. 16-50mm F2-2.8 OIS är först ut och vi har redan tidigare släppt vårt test på denna och du kan läsa vår sammanfattning via länken nedan. Men...

Många inser inte att detta objektiv faktiskt är unikt på många sätt. Den klarar sig oerhört bra och är på många sätt bland de bästa objektiv som byggt. Ljusstyrkan är unik, känslan är i klass med det bästa på marknaden oavsett varumärke och de optiska egenskaperna, bokeh inräknad, är i klass med det absolut bästa. Det är lätt att slå undan Samsung i tanken när man ska skaffa en ny kamera men med tanke på hur bra objektiv man kan få till en Samsung till bra priser (finns många bra och prisvärda Samsung-objektiv) och hur kamerorna presterar så är de i klass med alla klassiska kameramärken. Dessutom är vissa modeller möjliga att få till riktigt vassa priser just nu (NX300, NX30...) vilket gör det än mera intressant.

Kolla in testet på 16-50 här: Samsung NX S 16-50/2-2,8 ED OIS

Har du frågor om Samsung så ring oss gärna. Vi finns på telefon 090-2007000 och mail: info@cyberphoto.se för dig!