Nyheter under lupp!

Vi har nya Sony RX100 III på test hos Mats just nu för att se vad den går för. Men innan vi kommer in på detaljerna så är lösningen med sökaren riktigt bra. Känslan är rätt, den ger en bra bild och konceptet med att gömma den i själva kameran är riktigt smart. Sony har verkligen lyckats här.

Dessutom har vi en A77 II med 70-200 F2.8 på test för fullt och vi kommer att kunna presentera båda testerna inom kort. Gårdagens test på GH4 är en av våra mest lästa redan nu så intresset för den är på topp. 4K-filmning är något både Sony och Panasonic snabbt tagit till sig medan giganterna inom foto, Canon och Nikon inte visat framfötterna när det gäller 4K. Däremot är det Photokina i år och det finns plats för nyheter från många tillverkare, ovan nämnda men även från Pentax. Det här kommer att bli en spännande sommar och höst produktmässigt efter en ganska lugn period på ca ett år.

Vad längtar du efter för produkter?