Nikon Manual Viewer

Nyhet

Nikon har en app som heter Manual Viewer (finns till både iOS och Android) kostnadsfritt som innehåller bruksanvisningarna till deras produkter. Du hittar den på iTunes och Play Butik redan nu och det finns redan ett gäng bruksar på svenska!

Vi gillar när företag följer tiden eller ligger i framkant. Att lägga ut bruksarna på ett så enkelt och öppet sätt är kanonbra, speciellt för dig som är ute på vift och inte lusläst bruksanvisningen innan du börjar att använda produkten. En app ligger i tiden och kör du Nikons system kan du så enkelt ha tillgång till detta stöd vart som helst, när som helst. Canon har appen EOS Companion som vi skrivit om tidigare, också en mycket bra produkt för dig som vill lära dig fotograferande. Har du tips om en bra app, skriv gärna en kommentar!