Inspirationskväll

Nästa vecka har vi två tillfällen att besöka oss och få inspiration för sitt fortsatta fotograferande. Onsdag 21 maj är Amanda Björk, fotograf & bildredaktör på plats och kvällen efter, 22 maj, är Brutus Östling, världskänd fågelfotograf på plats.

Så bor du i eller nära Umeå är det dags att ta sig i kragen och anmäla dig, det är en gyllene chans att, utan kostnad(!), ta del deras erfarenhet och få inspiration för ditt egna fotograferande. Amanda Björk visar bilder från sin resa till Los Angeles och berättar om internetfenomenet Kung Fury - det filmprojekt som startade i Umeå och blev världskänt genom en finansieringskampanj på hemsidan Kickstarter. Vi får höra mer om hennes erfarenheter som fotograf och se bilder b la från resan till Los Angeles där hon följde med för att dokumentera gruppens upplevelser.

Brutus tar med dig på en 2 timmar lång resa i sitt fotograferande och sin jakt på nya fåglar att föreviga på bild. Unika bilder, en bra berättare och ett par timmar tid gör det till en bra kväll som kommer att få alla besökare att vilja fotografera fåglar. Ställ dina frågor också direkt till Brutus som är här över kvällen och du får möjlighet att skaffa dig hans böcker till kampanjpris om du vill få med dig inspirationen hem.

Anmälan till dessa tillfällen gör du på blogg@cyberphoto.se nu på en gång. Det är ett begränsat antal platser, det är kostnadsfritt och båda tillfällen så kör vi igång kl 18:00 respektive kväll. Du är hjärtligt välkommen!