Galaxy K Zoom

Test

Samsungs nya K Zoom har rönt stort intresse och vi har testat den nu precis som vi testar våra kameror för att se vad den går för när det kommer till bildkvalité. Referensen har varit det den tävlar med, andra smartphones med det bästa i kameraväg. K Zoom krossar där.

Bilderna är på ett helt annat plan än alla andra smartphones och för mig personligen skulle detta räcka långt vid en charter-resa eller ett dagsäventyr på Skansen. Vill man ta sitt livs bilder är det en systemkamera som gäller men för att dokumentera och ha möjligheten att skriva ut bilderna i vettigt format vid behov så är K Zoom nyskapande eftersom den också funkar att ha i fickan jämfört med föregångaren som är betydligt klumpigare.

Så här skriver vi i testet: Galaxy K Zoom är en mobil för dig som har högre krav på kameran och vill kunna zoom utan att bilderna förstörs. Den är också på många sätt den perfekta resekameran då du alltid har den med eftersom det är en mobil. Utan att mobilen känns klumpig har Samsung lyckats att få in en bra kamera med 10x optisk zoom i ett relativt litet format. kameran på denna mobil kan vi inte ge annat än toppklass då det inte finns konkurrerande produkt som ens kommer i närheten av dennes bildkvalité.

Läs resten och kolla in testbilderna här: Samsung Galaxy K Zoom Svart