Drömmen blir sann?

Har du haft svårt att välja objektiv senaste åren? Varje gång du börjar närma dig ett beslut så får du svårt att andas och det blir inget nytt objektiv. Är man, som många av oss, sugen på så många blir det lätt att man inte köper någon alls. Men vi har botemedlet.

Köp en Sigma 50mm F1.4 ART. Det kan inte bli fel. Läs vad Mats säger i testet: Hoppsan, nu börjar det likna nåt. Skärpan är betydligt högre än vad det brukar vara på f/1,4, och inte alls samma mjuka teckning som man är van vid med i stort sett alla f/1,4 objektiv. Nedbländad ett steg ökar mittskärpan ytterligare och runt f/2,8 till f/11 är den knivskarp ända ut i kanter och hörn. På f/16 börjar lite diffraktion märkas av, men inget stort problem och kvalitén duger även på minsta öppning för många motiv och användningsområden. Svag vinjettering märkbart på full öppning, men i stort sett borta redan vid f/2,8. Optiken är i princip helt raktecknande och ger minst distorsion av samtliga dagens f/1,4 eller f/1,2 normalobjektiv oavsett prisklass, fantastiskt! Kromatisk aberration går att hitta men är inte så mycket att gnälla över, det förekommer bara i små mängder på större bländaröppningar och i extrema fall. Underbar bakgrundsoskärpa och fenomenalt bra motljusegenskaper.

Om du är en av de lyckliga som får tillbaka på skatten i år så kan du välja vår kampanj "Köp nu - betala i höst" som gör att du kan lägga en order nu, få ditt objektiv inom ett par veckor och ta ditt livs bilder. Vi kan inte annat än att gratulera Sigma till ett objektiv som garanterat kommer att vinna många och fina priser under året.

Läs mera här: Sigma 50/1,4 DG HSM ART för Nikon AF