X-T1 i vardagen!

Många har valt att köpa en Fujifilm X-T1 i år och vi kan bara hålla med om att det är ett mycket bra köp! Du har säkert läst testet (länk finns nedan) och Mats som huvudsakligen gör testerna hos oss använder själv denna kamera till stor del.

Så vid senaste fjällturen till Hemavan så var just X-T1 med i väskan och detta är en av bilderna som togs under den helgen. Bilden är tagen tillsammans med zoomen XF 55-200 på bländare f/9, 1/550 sek, +2/3 exp.komp och kameran i sekvenstagning (8 bilder per sekund) samt C-fokus. Det som överraskade var att majoriteten av bilderna blev skarpa, nästan alla faktiskt, från en kamera som inte lyfts fram pga snabb och effektiv autofokus, men nu vet vi att den även klarar det galant. Fujifilm har haft modeller i X-serien där autofokusen varit en svaghet men det är inget som lever kvar i X-T1.

Läs gärna mera här: Fujifilm X-T1 kamerahus