Sigma 50 f/1.4 DG HSM ART

Nyhet

En av de mest efterfrågade produkterna just nu är Sigmas nya 50mm f/1.4 ART och det är troligen med all rätta - det här är ett objektiv som troligen presterar mycket väl och kommer att passa många av oss som handen i handsken. Drömmen är att den är skarp på full öppning och har en gräddig bokeh som ger magiska bilder...

Vi kommer att testa detta objektiv inom kort och du kan boka ditt exemplar via länkarna nedan. Det är mycket små kvantiteter som kommer att levereras till Sverige under sommaren 2014 så är du intresserad så ställ dig i kö redan nu för att ha en chans att få använda denna produkt i sommar. Så här skriver Markus på produktsidan: Den nya 50/1,4 DG HSM Art är en helt nydesignad optik, som alltså lånat väldigt lite från sin föregångare. Det kan väl sägas vara bra, för trots att tidigare modell var en fin optik var den en bit ifrån proffsklass - framförallt på största bländaröppning. Det ska man nu ha rått bot på och man lovar "oerhört hög skärpa" även när optiken används på full bländaröppning. Ett asfäriskt linselement, tillsammans med tre stycken lågspridningselement (SLD-glas) och Sigmas Super Multi-Layer-antireflexbehandling bidrar till en välkorrigerad optik som även ska kontrollera reflexer och ströljus på ett bra sätt. HSM-motorn ger en tyst och snabb fokusering.

Canon: Sigma 50/1,4 DG HSM ART för Canon AF
Nikon: Sigma 50/1,4 DG HSM ART för Nikon AF
Sony: Sigma 50/1,4 DG HSM ART för Sony Alpha