Samsung Galaxy S5

Test

En nyhet som många av oss har spanat in är nya Galaxy S5 från Samsung. Ingen revolution men väl en fin evolution av föregångarna. En riktigt fin display och 4K-filmning och dessutom är man och trampar på Sonys revir med en viss vädertätning. Men är den värd pengarna?

Vi har testat den ordentligt, även kameran, och du kan se i testet vad den går för. Så här skriver Maria: Återigen har Samsung lyckats göra en mobil med en bra kamera. Den är snabb på att fokusera och du kan själv välja vart du vill ha fokus genom att trycka på skärmen. Galaxy S5 håller faktiskt liknande bildkvalité som Note 3 vilket är riktigt kul. Det enda som jag kan se som negativt är att Samsung valt att ha den högsta upplösningen i 16:9 format vilket gör det svårt om man vill använda bilderna i print eller passa ihop dem med bilder från en vanlig kamera som har 4:3 eller 3:2 format.

Resten hittar du här: Samsung SM-G900 Galaxy S5 Blå