Samsung Galaxy K Zoom

Samsung esittelee uusimman kamerapuhelimensa, Galaxy K zoomin. Tyylikkäässä ja helppokäyttöisessä älypuhelimessa on zoomkompaktikameran optiikka ( 24-240mm ) ja kuvakenno joiden avulla käyttäjä taltioi elämän tärkeimmät hetket tavalla joihin normaalin puhelimen kamera ei pysty.

Galaxy K zoomissa on edistykselliset valokuvausominaisuudet puristettuna äärimmäisen pieneen tilaan ja sillä täydellisten hetkien taltiointi onnistuu vaivatta. Puhelin on ergonomisesti suunniteltu. Se istuu mukavasti käteen ja sujahtaa vaivatta taskuun. Siinä on ulostyöntyvä zoom-objektiivi, joka pystyy peräti 10-kertaiseen optiseen suurennokseen ( 24-240mm ). Pitkällä polttovälillä otetut muotokuvat saavat pääkohteen näyttämään luonnolliselta ja terävältä, taustan toistuessa kauniin epäterävänä. Optinen zoom pitää kuvanlaadun erittäin korkeana, eikä otetusta ruudusta tarvitse tehdä enää kuvaa huonontavia osasuurennoksia. Lisäksi siinä on myös kunnollinen laajakulma ( 24mm ), joka auttaa kuvaajaa ahtaissa paikoissa. Laitteessa on erittäin tarkka 20,7 megapikselin BSI CMOS-kenno, joka kaappaa tärkeimmät hetket talteen jopa hämärissä valaistusolosuhteissa. Kamera on varustettu optisella kuvanvakaimella, joka huolehtii siitä, että otetut kuvat ovat teräviä myös niukemmassa valossa ja kun kuvattaessa käytetään pidempää polttoväliä. Kamera tallentaa lisäksi tarkkaa FullHD-videokuvaa. Lisävaloa vaativia hetkiä varten puhelimessa on tehokas Xenon-salama.

Samsung Galaxy K Zoom Musta
Samsung Galaxy K Zoom Valkoinen