På vakt

Nu har vi laddat med ännu flera åtelkameror i lager då åtgången är rykande och det är riktigt prisvärda produkter! Vi har nu ett flertal modeller att välja på och för snabb leverans. Så vill du få exklusiva bilder som är svåra att ta utan en åtelkamera så kika in via länkarna nedan.

Massor av häftiga bilder florerar på forum tagna med dessa kameror och det är häftigt att se bilder på många djur i situationer man aldrig får se om man själv befinner sig på plats. Det är en rolig, kreativ och funktionell produkt till en mycket rimlig peng. De är skyddade enligt IP54 vilket gör att de tål det mesta som kan hända ute i naturen och använder Black LED, en nattbelysning som inte syns för djuret i fråga. Vi har även två modeller med MMS-funktion (de två nedersta länkarna, med och utan Black LED) Har du flera frågor så kontakta oss på telefon eller maila.

Du hittar mera information via dessa länkar:
Dörr Åtelkamera SnapShot Mini 5.0 IR
Dörr Åtelkamera SnapShot Mini 5.0 IR (Black LED)
Dörr Åtelkamera SnapShot Mini 5.0 IR svart
Dörr Åtelkamera Snap Shot MOBIL 5.1 IR Black LED
Dörr Åtelkamera SnapShot MOBIL 5.1 IR

Vi får mycket frågor kring hur och vart man får använda dessa kameror. Tillämpningen av övervakningslagen hanteras av Länsstyrelsen så har du frågor kring detta så vänd dig till den Länsstyrelse som överser det område där du tänkt använda kameran.