HTC ONE M8

Test

HTC var en av pionjärerna bland moderna Smartphones men man har inte fått momentet att hålla i sig lika starkt som Samsung och Apple men det vänder fort och One M8 är en modell som tar HTC framåt. Vi har testat den grundligt.

Utdrag från testet: Det här är en av de bästa skärmarna som jag haft möjlighet att testa, i alla fall när det kommer till hur snabbt och bra den reagerar när man använder den. Otroligt responsiv när man rör sig i menyer, surfar på nätet eller spelar ett spel och det är för mig svårt att se hur detta ska kunna bli bättre i framtida telefoner. När det gäller skärmen i övrigt så är det en 5"" stor skärm och med en upplösning på 1920 x 1080, alltså det som idag upplevs som standard hos de flesta dyrare telefoner. Vad gäller hur skärmen presterar så lyckas man väldigt bra med att ge den starka, klara och väldigt naturtrogna färger med en bra ljusstyrka och det finns ingenting negativt att säga om den enligt mig.

Resten av testet finner du här: HTC One M8 Silver