Fujifilm XF 10-24 F4 R OIS

Test

Äntligen! Efter mycket om och men är 10-24:an testad och om du är en Fujifilm-användare så rekommenderar vi att du läser testet. Noga! Det här är ett riktigt bra objektiv som levererar!

Så här skriver Mats: Fuji fortsätter som planerat att utöka sin XF-serie med ytterligare objektiv. Lika spännande är det varje gång det kommer en ny modell. XF-objektiven har nämligen generellt hållit en mycket hög klass med optiska prestanda som utmanar de allra bästa. Denna gång handlar det om den första riktiga vidvinkelzoomen i XF-sortimentet. XF 10-24 är en påkostad vidvinkelzoom med en fast ljusstyrka på f/4 genom hela zoomområdet. Detta ger en optik som både är tacksam att jobba med i lite sämre ljus och dessutom medger bra kontroll av skärpedjupet. Självklara användningsområden för 10-24-optiken är bland annat interiörbilder där man vill få med mycket av en interiör trots dålig med utrymme, samt förstås arkitektur- och landskapsfotografering.

Resten hittar du här: Fujifilm Fujinon XF 10-24/4 R OIS