Fujifilm X-A1

Test

Ibland hamnar vissa produkter i skymundan och det kan man verkligen säga om X-A1. Med kampanjer och mycket snack kring X-E1, X-E2, X-Pro 1, X-T1 och tom X-M1 så har X-A1 suttit och tittat på när syskonen fått all uppmärksamhet. Det kanske är slut på det nu...

Har du funderat på X-A1? Troligen inte. Men läs Mats test för det finns mycket intressanta bitar kring just denna doldis. Så här skriver Mats: Fantastiskt bra bildkvalité, det ser i stort lika bra ut som med Fujifilms mer avancerade modeller. Jag hade inte förväntat mig detta resultat med tanke på att denna modell har en standard variant av sensor. Men detaljåtergivningen och särskilt det låga bruset på höga ISO är imponerande. På de högsta ISO reducerar X-A1 lite mer (i JPEG), vilket gör att bilderna förlorar aningen mer detaljer, men det ser också betydligt renare och snyggare ut vid första anblicken, en ren smaksak vilket man föredrar.

Vill du läsa resten? Det gör du här: Fujifilm X-A1 svart kamerahus + Fujinon XC 16-50/3,5-5,6 OIS