Flera vinnare...

Focus Nordic som levererar bla. Pentax, Tamron och Zeiss har fått tre priser i senaste CyberPhoto Awards, för Pentax K-3, Zeiss OTUS och Tamron 90 VC F2.8. Välförtjänta pristagare och en glad Tommie från Focus som tar emot våra Awards.

OTUS har varit en succé för Zeiss vilket märkts i försäljningen. Det är ingen billig pjäs men den levererar och allt från förpackning till bildkvalité håller högsta standard. K-3 har blivit en spelare att ta på allvar i klassen för bättre APS-C-kameror och Tamron 90mm VC Macro är en fortsättning på en av de starkaste produkterna inom foto senaste årtiondena. Grattis!

Zeiss Distagon Otus 55/1,4 APO, för Canon EF/EOS (ZE)
Zeiss Distagon Otus 55/1,4 APO, för Nikon F (ZF.2)
Pentax K-3 hus
Tamron AF SP 90/2,8 Di VC USD Macro 1:1 till Canon
Tamron AF SP 90/2,8 Di VC USD Macro 1:1 till Nikon