Caterpillar B100

Test

Tuffa telefoner är eftertraktade och en telefon som vi kollat närmare på, tack vare succén med föregångarna, är Caterpillar B100. Vi testar även kameran för att se hur bra bilder den levererar. Caterpillars svaghet har varit just kameran...hur är det med B100?

B100 har hederliga knappar vilket många uppskattar, speciellt om man har ett arbete eller en hobby som gör det svårt att använda en smartphone. Så här börjar testet: Designen på B100 får en att tänka tillbaka ett par år och hur telefonerna såg ut då. Den har stora tydliga knappar som gör det enkelt att ringa med även om man har handskar på sig. Man har valt att bevara aluminiumsidorna från sin storebror vilket ger telefonen ett robust utseende. Displayen är ljus och tydlig även om jag hade sett lite tydligare ikoner. Man har valt att princip bara jobba med svart och gult i sin design av ikoner och det fungerar sådär.

Resten får du läsa här: Caterpillar B100