Canon Trådlös mikrofon WM-V1

Test

En mycket bra produkt som de flesta inte lagt märke till är WM-V1, en trådlös mikrofon från Canon till en bra peng. Roger har lagt ner en hel del tid och testat den för att se om det är ett bra alternativ. Och det är det!

Så här skriver Roger: Med Canons WM-V1 Trådlösa Bluetooth-mikrofon kan du spela in ljud även om motivet är på ett avstånd överstigande det praktiska området för kamerans inbyggda mikrofon. Du kan också blanda ljud från WM-V1 med den inbyggda mikrofonen direkt vid inspelning. Paketet innehåller en trådlös mikrofonsändare och en mottagare som ansluts till kameran via en vanlig 3,5 mm stereo ingång. Levereras också med två hörlurar för kontroll av ljud och som även möjliggör kommunikation mellan sändare och mottagare- WMV1 har alltså tvåvägskommunikation mellan sändaren och mottagaren, vilket gör att man kan kommunicera även bortom hörhåll eller i bullriga omgivningar.

Resten hittar du här: Canon Trådlös mikrofon WM-V1

Ett annat tips för dig som använder iPhone är denna: Zoom StereoMik iQ5 svart