Äntligen tillbaka!

Nyhet

Nu kan vi erbjuda Quantuum DP igen, alltså de batteridrivna 300 resp 600 Ws blixtarna som sålde slut för över ett halvår sen. Ny, uppdaterad modell med ny design och bättre funktion - till kanonpris! Introduktionskampanj är nu uppe!

Passa på att skaffa dig blixtar som du kan använda utomhus eller på andra ställen där du inte har tillgång till ström. Batteri och kablage ingår i priset! Du kan läsa mera om blixtarna via länkarna nedan och det finns flera riktigt bra tillbehör i form av softboxar och annat till riktigt bra priser. Ring oss om du har frågor gällande dessa.

DP-300 (300Ws): Quantuum Studioblixt DP-300 för nät- eller batteridrift
DP-600 (600Ws): Quantuum Studioblixt DP-600 för nät- eller batteridrift

Bra tillbehör:
120cm Octagon Softbox: Klicka här
40x80cm Softbox: Klicka här
80cm Octagon Softbox: Klicka här
120cm Vit paraply: Klicka här