Vårens tävling!

Nu kan du vinna riktigt fina priser från SONY i vårens tävling! Kolla in villkoren och se till att vara med i tävlingen. Vi gillar macro och vi vet att många av er där ute också gör det så se till att göra det till ett projekt för våren att ta en ruskigt läcker macro-bild som du kan tävla med.

Man behöver inte alltid köpa dyra och extrema produkter för att ta en bra bild. Vi rekommenderar ett riktigt, fast, macro-objektiv men sen kan man tex köpa belysningen från Dörr: Dörr Ringbelysning LED80 Ultra Macro, LED-belysning + blixt som ger dig klart förbättrade möjligheter att ta den där bilden som du har drömt om att ta. Komplettera med en ficklampa, en reflexskärm och kanske en bakgrund (köp blå, röd, grön eller grått A3-papper) för att få den där jämna och vackra bakgrunden.

Lycka till med fotograferandet och tävlandet!