Test pågår

Thomas testar Fujifilm 56mm F1.2 för fullt och Mats testar tillbehör och några kameror hela dagarna denna vecka och det kommer några spännande resultat inom kort. Nu när vädret dessutom börjar bli trevligare så kommer det en hel del tester med härliga vårbilder.

Börjar man att kika i kameraväskan och inser att det behöver uppdateras eller uppgraderas så hör av dig. Det finns många bra produkter att välja mellan så tveka inte att maila eller ringa oss. Sony har nya A6000 som visade sig vara en riktigt snabb kamera och Nikon har uppdaterat sin D4S. Canon släppte en värsting i form av G1X Mark II som vi med spänd förväntan väntar på att få testa. Vill du se vad du kan göra en extra bra affär på just nu så kika gärna in i menyn här till vänster och kicka under Utförsäljning eller Kampanjer. Allt vi säljer ut eller kör på kampanj hittar du där.

Missa inte denna, vi kör sista svängen med kampanj på vår mest sålda ryggsäck: Adventure Icebreaker ryggsäck Medium