Panasonic TZ60 testas...

Och du kan läsa hela testet nästa vecka - men vi kan redan nu skvallra om att den tillhör den absoluta toppen bland mindre kompaktkameror med mycket zoom. Bildkvalitén ser riktigt bra ut och formatet samt känslan är "rätt". Så om du behöver en kompakt resekamera...

...så kan vi säga det redan nu, DMC-TZ60 är ett bra val! Panasonic har en historia på TZ och FZ med många fina modeller och även om TZ40 är en bra kamera så är TZ60 en riktigt vass och märkbart bättre kamera. Perfekt för resan eller kanske i bilen, beredd på allt som kan hända med sitt stora omfång. Dessutom WiFi som fungerar riktigt bra vilket ger bra förutsättningar att dela med sig av bilder från semestern på ett enkelt sätt.

Du hittar de två olika färgerna här:
Panasonic Lumix DMC-TZ60 silver
Panasonic Lumix DMC-TZ60 svart