Nikon D4S

Test

Nu är testet klart. Du kan redan nu klicka på länken nedan och bege dig direkt till testet och testbilderna. Har du frågor kring D4S så ringer du oss så ska vi hjälpa dig vidare så att du får tag i din nya drömkamera.

Så här skriver Mats i testet: Att D4s ger bra bildkvalité på låga ISO är inget man ens behöver fundera över, det är på höga ISO den imponerar och sticker ut mest. På högre ISO och utan aktiverad brusreducering ger den otroligt rena och detaljrika bilder, och med lite aktiverad brusreducering tror man nästan inte det är sant. Jag tog flera bilder av samma motiv på både ISO 100 och 1600, och ärligt talat såg jag faktist ingen skillnad alls i brus på de allra flesta av bilderna. Jag testade även mina kollegor med att de fick gissa ISO talet på två av bilderna, de flesta gissade runt 400 ISO, men de var på 6400 och 12800! Så pass höga ISO som 12800 och 25600 ger otroligt bra kvalité och är garanterat användbart i många situationer för kanske inte alla, men massor av fotografer.

Resten hittar du här: Nikon D4s kamerahus