Metabones adapter Sony / EF

Test

Eftersom Sony Alpha 7 och 7R varit en av de mest intressanta produkter senaste halvåret och många har investerat i dessa så passar en Metabones-adapter för EF-objektiv mycket bra att bli testad. Har du inte läst så mycket om Alpha 7 och 7R så kan du även läsa testerna på dessa.

Så här skriver Mats om adaptern: En mycket suverän adapter som gör att du kan använda i stort sett alla Canon EOS-objektiv på din Sony med E-fattning (t ex NEX, A7R, A3000 m.fl). Denna adapter tecknar även ut hela bilden med fullformatskameror. Alla Canon EF och EF-S-objektiv tillverkade efter 2006 stöds med både bländarstyrning och EXIF-data. Autofokus fungerar med vissa objektiv och lista på dessa finns längre ner på sidan.

Resten hittar du här: Adapter för att använda Canon EOS objektiv på Sony E-Mount (t ex NEX, A7R, A3000) by Metabones

Vill du läsa om Sony Alpha 7 så gör du det här: Sony Alpha 7 kamerahus
Och Sony Alpha 7R här: Sony Alpha 7R kamerahus