Korsbefruktning

En teknik för att korsa olika plantor för att få fram en växt som har nya egenskaper eller olika egenskaper som passar ihop. Precis som kan man ju göra med sin kamerautrustning också, att korsa märken och produkter för att få nya egenskaper eller kombinera flera som passar ihop...

Vi har massor av objektivadaptrar som gör att man kan blanda hejvilt. Oskar har skickat in den här bilden som han har tagit med sitt Sigma 50mm F1.4 (Till Canon) på sin Fujifilm X-T1. Mats som leder testverksamheten hos oss använder just nu Canons superfina TS-E 24mm på sin Sony Alpha 7R med adapter, den ultimata kombinationen för honom. Vi har enkla adaptrar för några hundringar men även adaptrar för flera tusen med massor av funktioner, tex Metabones som du hittar testet på här i Bloggen.

Hittar du ett spännande objektiv på nätet eller hemma i byrålådan och vill testa på din nya kamera men inte hittar rätt så ring oss på 090-2007000 eller maila på info@cyberphoto.se så ska vi se till att du får rätt prylar.