Fujifilm Fujinon XF 56 F1.2

Test

Visst kliar det i fingrarna när man läser F1.2 (eller f/1,2) i rubriken? Nu har vi testat och åter testat nya Fujifilm 56mm F1.2 då vi ville säkra upp att våra testresultat är korrekta. Varför extra noga denna gång? Läs Mats & Thomas slutsats nedan.

Så här står det i testet: Fujinon XF 56/1,2 är inte bara Fujifilms mest ljusstarka optik, utan även den skarpaste hittills. Det är faktiskt inte många objektiv i världen som kommer i närheten av denna bildkvalité. Användningsområdet för en ljusstark optik som denna är i stort sett obegränsat. Motsvarande 85mm fungerar bra till bl.a. porträtt, landskap, natur och djur, reklam och produktfoto, gatufotografering etc. Rekommenderas varmt för dig som inte vill kompromissa med varken bildkvalité eller ljusstyrka.

Resten hittar du här: Fujifilm Fujinon XF 56/1,2 svart