EOS Companion

Nyhet

Att komma in i världen av fotograferande och lära sig allt som man vill lära sig är inte så enkelt även om grunderna går att nöta in rätt så snabbt. Canon har en nyhet som är så bra att vi måste dela med oss av det efter att vi testat själva.

Se till att på din smartphone ladda ner EOS Companion, en app som hjälper dig att komma igång med din kamera och ditt fotograferande. Anpassad till EOS 1200D så får du lära dig grunderna men det stannar inte där. Den här appen hjälper dig vidare och ger både utmaningar, uppgifter och tips. Tillsammans med kameran är det här ett mycket bra och smart sätt att lära sig. Vi har testat den version som också du kan ladda ner redan nu och när den dessutom kommer på svenska (inom kort) så kommer det att bli ännu bättre. Vi är dock redan imponerade och jag personligen gillar appen skarpt.

Mycket smart av Canon att använda kraften i användarens mobila plattform. Vi gillar Companion och tycker att det är av stor vikt att kika på detta när en nybörjare ska få eller köpa sin första systemkamera. Du kan läsa mera om både EOS 1200D och appen här: Canon EOS 1200D