Canon Legria Mini X

Test

Nu har vi testat Legria Mini X som är en mycket kreativ produkt. En konventionell videokamera har sina begränsningar medan en Legria Mini X har ett format som gör det möjligt att filma där de andra går bet. Dessutom hittade vi bra funktioner som är mycket användbara...

Så här skriver Mats: Canon har även utvecklat Wifi funktionen. Nu kan man fjärrstyra kamera via smartphone eller surfplatta samt även via trådlöst nätverk. Vilket betyder i praktiken att du kan sitta på jobbet eller i princip var som helst i världen för att hålla koll och styra kameran där hemma via internet. På den fonten finns det en oerhört stor potential för vad du kan använda denna kamera till, men tänk på att det finns lagar och bestämmelser angående vad som anses som övervakning. I hemmet är kameraövervakning tillåtet så länge kameran inte är riktad mot allmän plats. Filmerna kan du snabbt lägga ut på exempelvis Youtube direkt från kameran så länge du har tillgång till trådlöst nätverk (med stöd för DLNA).

Vill du läsa resten också? Då gör du det här: Canon Legria Mini X