Åtelkameror

Nyhet

Åtelkameror är riktigt spännande produkter som möjliggör att få se djur i ett läge som man annars inte kommer åt. Vi har fått massor av bilder från våra kunder och det är kul att se hur kreativ man kan vara med dessa produkter. Vi har flera modeller i vårt sortiment nu så det är bara att beställa...

Om du har frågor om funktioner får du gärna maila eller ringa oss för vidare information och att lägga order. Det mesta finns i lager hela tiden. En kund som haft åtel ute under flera år och inte fått se havsörn mer än på håll har nu en hel serie av bilder vilket vi förstår är roligt att se och njuta av (ej bilden ovanför), utan att störa fågeln. Diskussionen om hur lagligt det är att använda dessa kameror precis som bilkameror och actionkameror har blossat upp vilket vi tycker är bra. Det finns en hel del diskussioner men även ett konkret domstolsbeslut taget i Lycksele om att en åtelkamera långt in i skogen med syfte att dokumentera djur inte kan ses bryta mot lagen om övervakningskameror och tillstånd för det.

Du hittar våra varianter här:
Dörr Åtelkamera SnapShot Mini 5.0 IR Black LED
Dörr Åtelkamera SnapShot Mini 5.0 IR
Dörr Åtelkamera SnapShot Mini 5.0 IR svart
Dörr Åtelkamera SnapShot MOBIL 5.1 IR