Välkommen 12 nov

Nästa onsdag, 12 november, så kör vi Grundkurs i fotografering för dig som vill komma in i fotograferandets värld. Kursen är helt kostnadsfri och vi håller den i våra lokaler i Umeå, Gräddvägen 5. Dela gärna detta till dina vänner som skulle vilja lära sig mera!

Start är kl 18:00 och räkna med ca 2 timmar. Vi kommer att gå igenom grundtekniken när det gäller din kamera så att du vågar använda kameran i ett icke-Auto-läge och därigenom få såna bilder som du själv vill kunna ta. Du behöver inte kunna något om fototeknik för att följa med oss på kursen men ta med din egen kamera så att du lättare kan följa med. Canon, Pentax, Sony eller Nikon spelar ingen roll, du är välkommen! Anmälan gör du till blogg@cyberphoto.se och ser till att vara på plats hos oss nästa onsdag kl 18.