Samsungs 50-150

Nyhet

Vi har haft Samsungs nya 50-150 på plats nu och kan inte annat säga än att med nya NX1, 16-50mm f/2-2,8 och denna glugg så har man en uppsättning av imponerande produkter. Autofokusen är så bra att man efter en stund inser att man sitter i bara leker med den...

NX1 börjar att levereras ut nu och det är en fantastisk produkt. Dessutom tycker vi det är kul med att Samsung, inte de vanliga spelarna, får tummen ur och levererar en kamera som sätter press på de andra. Filmningen, bildkvalitén och i synnerhet autofokusen som jag skulle vilja säga är den bästa för tillfället gör att kameran som helhet är en Toppklassare. Nackdelen är fortfarande den mindre tillgången på tillbehör och objektiv men det finns fler alternativ än man tror även om Sigma, Tamron och andra tillverkare ännu inte levererar alltför mycket till Samsung. Är NX1 kameran som vände upp och ner på allt det?

Vi kommer att uppdatera testet på NX1 inom kort med mera information men du kan redan nu läsa om mera här: Samsung NX1 kamerahus (Adobe Lightroom 5 ingår)