Peak Design PRO

Nyhet

Peak Design har blivit en succé och fungerar mycket, mycket bra vilket vi har fått feedback om från flera av våra användare. Nu har man lanserat en ny modell som ersätter de flesta i sortimentet då man får allt i ett...

Tidigare har man fått välja snabbplatta utifrån vad man vill ha den kompatibel med men med nya PRO-modellen så passar samma produkt Peak Designs egna fäste och både Arca Swiss samt Manfrottos RC2. Kort sagt så kommer vi att erbjuda en modell som passar för (nästan) alla användare. Själva produkten är supersmart och vi har märkt att några av er som köpt Peak Design har köpt en till vilket är ett bevis på hur smart produkten är.

Passa på, vi säljer ut de utgående modellerna:
Peak Design Arca Snabbplatta
Peak Design Capture Pro kamera fäste för bälte, med Micro snabbplatta
Peak Design Capture Pro kamerafäste för bälte, med ARCA-snabbplatta
Peak Design Capture Pro kamerafäste för bälte, med Dual-snabbplatta (Arca + RC2)
Peak Design Dual snabbplatta (Arca + RC2 200PL)

Och den nya hittar du här: Peak Design Capture Pro kamerafäste för bälte, med PRO-snabbplatta (Arca + RC2 med adapter)