Mobilgalan 2014

Nyhet

CyberPhoto fick förra året utmärkelsen som Årets Återförsäljare - Webbutik på Mobilgalan, anordat på Berns salonger av tidningen Mobil och Mobil Business och det var en stor ära att på några år gå från noll till att anses vara bäst i sin genre, något vi är ödmjukt stolta för. Igår kväll var det dags för den årliga galan igen och det blev en mycket bra kväll...

Vi vann samma utmärkelse i år igen i den kategori som innehöll flest nominerade vilket gjorde oss stolta, glada och till viss del överraskade, det var ju så många "stora namn" på listan över nominerade. Vi vill passa på att tacka dig som valt att handla av oss, det är du som kund som gör det möjligt för oss att bedriva vår verksamhet och att utvecklas vidare och kanske få fler priser i framtiden, om vi gör "rätt". Idag ska vi glädjas åt denna utmärkelse och jaga vidare mot 2015...

Samtidigt vill vi fira det på ett bra sätt och vad är bättre än att erbjuda den populäraste produkten inom mobilt just nu till ett riktigt bra pris och med en pryl på köpet? Kolla in kampanjen som vi kör då på Sony Xperia Z3 Compact: Klicka här