Lugna gatan

Den här mycket vackra bilden på Umeås nya "skyline" har vi fått av Michael Estwik och visst är det vackert med den helt lugna ytan på älven som är en spegel för vår stad. Oavsett smak så är det fantastiskt hur Umeå växer och förändras...

De nya byggnaderna har fått sin beskärda del av kritik men som en profil i stan nyligen skrev så är det förändringen och tillväxten som är det fantastiska, resten är upp till subjektiva bedömningar och vi tycker det är mycket roligt att få verka i en stad som är så "framåt"! Vi utvecklas också och är en av Sveriges absolut största återförsäljare inom foto idag men vi ser möjligheterna att växa vidare och att utvecklas med våra kunder. Mera utbildningar, mera föreläsningar, flera tester och snart kommer vi även med -------. Vad ska det stå där? Ja, det får du se from 1 december :)

Tack för bilden, Michael!