Från fönstret

En av våra kunder tog kontakt med oss härom dagen för att berätta om sin situation att som svårt sjuk inte kunna vara ute i det fria och pyssla med det han gillar, att fotografera natur och i synnerhet fågel. Utan att ge upp har han satt sig vid sitt fönster...

Lollo Brandt har börjat att fotografera från sitt fönster och det har gett honom möjligheten att kunna fortsätta med sitt intresse. Du hittar honom på Facebook där han delar med sig av bilder från fönstret under temat "In my window" på sin profil om du vill kika in på flera bilder. Den här bilden ovan fastnade vi för, en mycket vacker fågelbild, som visar en av alla vackra bilder som Lollo har tagit. Vi gillar energin, att trots svår sjukdom, hitta möjligheterna istället för att gräma sig för det man inte längre klarar av, starkt!