Film: Grå- och polarisationsfilter

Nu kan du se en färsk video på vår Youtube-kanal om dessa filter och dela gärna med dig till dina vänner som behöver att lära sig ett och annat om fotografering. Det bästa...det kommer mera!

Du hittar klippet via länken nedan. Du hittar idag tester på vår sajt och du kan filtrera fram dessa i vår Blogg genom att bocka för "tester" längst uppe på sidan. Nu kommer fortsättningen, nämligen att vi from 1 december också startar ett flöde av videoklipp! Dessa filmer kommer att vara en mix, precis som Bloggen, hur du blir en bättre fotograf, lär dig kamera, tips och trix samt nya produkter. Produktionen är nu igång och du kan se ett pilot-avsnitt redan nu vi länken nedan. Se till att bli prenumerant på vår Youtube-kanal så missar du inget.

Här hittar du klippet: CyberPhoto: Gråfilter & Polarisationsfilter