Årets julklapp!

Vi frågade på Facebook vad som blir årets julklapp och några hade helt rätt, aktivitetsarmbandet blir årets julklapp enligt HUI. Det var en lågoddsare och det är en mycket bra produkt då prisläget är "rätt" och antalet potentiella användare är många.

Vad tycker du, blir det årets julklapp även när det kommer till försäljning? Något till en smartphone trodde vi också på men vi gissade på en Blåtands-högtalare då de är på modet och finns i alla prisklasser. Vi har ett par modeller som du kan göra ett kap på om du tycker att det passar bättre än aktivitetsarmbandet (känns inte som ett bra ord?) och dessa finner du här:

Spara 60%: Sony SRS BTV5 Bluetooth-högtalare
Spara 50% (Ring eller maila för att erhålla rabatten): Harman Kardon Onyx Studio

Är du sugen att kika på årets juklapp istället så klickar du här: Aktivitetsarmband