7D Mark II på hyllan!

Vi har några 7D Mark II på hyllan just nu för leverans direkt, ring eller maila oss om du har frågor eller lägg din order direkt på webben! Om du redan har fått din kamera så är vi nyfikna på bilder tagna med den - vilket du gärna får skicka in till oss!

För dig som fortfarande funderar om 7D är rätt kamera för dig så läs gärna vårt test på den. Det går inte att ta miste på vad den går för när Mats skriver så här: Med en sekvenstagning på 10 b/sek och 65 korslagda AF-punkter så verkar AF-systemet på detta förexemplar oerhört lovande. I högsta sekvenstagningsläget, motivföljande AF och med samtliga punkter aktiverade så missade kameran knappt en enda bild av lite drygt 200 bilder på bilar körandes i riktning rakt mot kameran, och det är fantastiskt bra. Jag har testat detta med många andra proffskameror på samma sätt och plats, 7D MK2 tillhör de få i skaran som klarat det bäst hittills. Bufferten klarar 1090 jpg-bilder eller 31st RAW (beroende av minneskortshastighet).

Men nu är vi laddade för att få se bilder tagna med denna pjäs - maila gärna in dina bilder framöver till: blogg@cyberphoto.se så att vi kan dela med oss av vad 7D Mark II klarar i verkligheten. Läs mera och boka här: Canon EOS 7D Mark II hus