Nu är det HÖST!

Nyhet

Idag är dagen som vi vågar säga det rakt ut - nu är det HÖST! Med allt det betyder så kommer kylan, vindarna, regnen och kanske även snön. Vänder vi på det så kommer de härliga färgerna, de mysiga promenaderna och för oss i norr äntligen lite mörker så att man kan mysa lite extra. Hösten är här.

En nyhet som vi kommer med är höst- och vinterjackor som kommer att presenteras på vår hemsida innan helgen. Du kan beställa en riktigt läcker jacka till dig själv eller vännen din så att man slipper frysa under foto-trippen eller helt enkelt på vägen till jobbet. Vi berättar mera så fort allt är uppe och du kan beställa ditt eget exemplar. Under förmiddagen har vi varit ute och tagit bilder till dessa produkter och vad roligt det är att ta kameran, lite fika och ett en bra kollega och snurra iväg en sväng ut och fotografera. Speciellt nu när färgerna bara exploderar mitt framför ögonen!

/Tobias