Norge levererar!

Den här vackra bilden är tagen av Julia Lundin i Norge. Exakt vart vet vi inte men visst är det en otrolig utsikt? Har du varit i Norge? Om inte, så finns det områden med otroliga förutsättningar för otroliga landskapsbilder. Som den Julia har fångat...

Tävlingen fortgår så missa inte att skicka in ditt bidrag. När det gäller fotografering så är tekniken till stor del uppdelad i två delar, kameror och smartphones. Mest bilder tas med smartphones och bäst bilder tas med regelrätta kameror. Tillverkarna har ett stort arbete framför sig att hitta bron som förbinder dessa produktgrupper och man försöker hitta olika smarta lösningar hela tiden.

Sony lanserade QX10 och QX100 förra veckan, en påhängskamera till din smartphone med riktigt bra prestanda. I synnerhet QX100 gör oss väldigt nyfiken! Samsung satsar på Galaxy-konceptet och visar upp produkt efter produkt som sammanbinder Android, smartphones och kameror. Frågan är vart vi landar eller om det förblir två separata kategorier för en överskådlig framtid? Vi har inte svaret och vi är lika förväntansfulla som du på vad som komma skall. Vi hör snackisar om helt nya sätt att fotografera och helt nya koncept men en snackis är just bara en snackis...

Vad tror du?

Läs testet på Samsung Galaxy Zoom här: Samsung Galaxy S4 Zoom