Kändisar

MC-säsongen är snart slut. Dags att packa om min Boblbee till skoterbruk då. Extra handskar och kameran i en väska som skyddar min rygg.

Kändisar
Jag hittade katten olovandes sova i min Boblebee Megalopolis Aero. Det går inte att bli arg då hon är så söt. Jag kom att tänka på att både hon och ryggan är riktiga kändisar. Om jag beräknar de antal människor som sett min katt i bloggen och i testbilder så borde hon vara en av Sveriges mest sedda katter. Hon kommer dock inte närheten av det antal som sett Boblebee väskor. Boblbee är svenskt men har förekommit i många filmer och serier. T ex The Italian Job, Hitch, Charlies änglar, Jason X, The Fast and the Furious, Star Trek Enterprise, Star Trek Voyager, Bicentennial Man, Cradle 2, Hellboy, Dark Angel, Bridget Jones, Loser, Dragon Ball och Dr Who.

Sommarsnö
Jag vill helst inte erkänna det men just nu faller det snö utanför fönstret. Igår eftermiddag testade jag optik och var på en åker och fotograferade humlor som frenetiskt surrade på på knallgula maskrosor och vackra blåklockor. Solen värmde gott och det kändes som juni. Snart är skotersäsongen här. Inte än hoppas jag.

Blev du lite nyfiken på Boblebee kan du klicka här >>

/Thomas