Inte bara sol

Bangkok är en fantastisk stad på många sätt. Personligen har jag ätit mat som jag fortfarande kan längta efter, har varit på 300 meters höjd i en skyskrapa när ett åskoväder drar in och en blixt slår ut både elektricitet som glasväggar och åkt båt på en av floderna precis som James Bond. Den här bilden som vi fått från Mikael Göransson visar en mörkare sida...

Alla städer har en mörk sida och när man pratar om Thailand så tänker man nästan alltid på sol och värme vilket gör den här bilden spännande. Tack för det bidraget, Mikael! Om man fotograferar när vädret inte visar sin bästa sida så är en vädertätad kamera en klar fördel. Just nu erbjuder vi 10% på allt från Pentax, systemkameror, objektiv, kompaktkameror, ja, allt! Just Pentax har flera vädertätade och tuffa modeller i sin portfolio och en favorit är Pentax K-5 IIs som kanske är den bästa APS-C-kameran på marknaden på många sätt. Även de tuff WG-kamerorna är riktigt, riktigt coola.

Pentax K-5 IIs hus
Pentax Optio WG-2 GPS vit
Pentax Optio WG-3 orange