GX7

Nyhet

Idag har våra säljare fått utbildning på nya imponerande Panasonic Lumix GX7

Vinklingsbar sökare, vinklingsbar skärm, bildkvalité på topp med ISO-prestanda som lämnar resten av G-serien efter sig. WiFi och NFC är perfekt när man enkelt vill överföra bilder men om vi fokuserar på bild och hantering så uppfyller GX7 alla förväntningar. Så här skriver Thomas som testat den redan:

Även om kameran riktar sig mot den mer erfarne fotografen så har de ändå, och det är bra, lagt in massor av funktioner och filter i kameran. Det jag vill lyfta fram speciellt är möjligheten att redigera bort delar från bilden, t ex en lyktstolpe eller ett finger som kommit med i bilden. Autofokusen är grymt snabb och exakt. Dessutom klarar den ner till -4EV vilket är unikt bra. Toppklass. Kameran har inbyggd Wifi och NFC, och du kan med en gratis app styra kameran och ta bilder med den från din iPhone eller Android-smartphone. Naturligtvis kan du även föra över bilder. Fungerade mycket bra. Denna modell är helt klart bland det bästa du kan köpa i den här kategorin. Gedigen, snabb och oerhört kunnig. Jag ska ha en själv. Toppklass.

Panasonic Lumix DMC-GX7 kamerahus silver/svart
Panasonic Lumix DMC-GX7 kamerahus silver/svart + G 20/1,7 II ASPH pancake
Panasonic Lumix DMC-GX7 kamerahus silver/svart + G Vario 14-42/3,5-5,6 II Asph/Mega OIS
Panasonic Lumix DMC-GX7 kamerahus svart
Panasonic Lumix DMC-GX7 kamerahus svart + G 20/1,7 II ASPH pancake
Panasonic Lumix DMC-GX7 kamerahus svart + G Vario 14-42/3,5-5,6 II Asph/Mega OIS