Fujifilm X-A1

Nyhet

Nu lanserar Fujifilm en förstärkning till X-serien i form av X-A1. För att göra det enklare att komma in i detta fina system så gör man denna läckra produkt som vi redan har fått känna och klämma på, till riktigt aggressiva priser. Priserna är inte klara ännu men kommer inom kort. Leveranserna börjar också inom kort.

Sensorn är en CMOS på 16.3 Mpixel och man har den nya EXR II-processorn vilket bör göra denna kamera snabb. Skärmen är vinklingsbar, vikten håller sig på 330gr för kamerahuset och så klart Full HD (30p). Trådlös bildöverföring och säkerhetskopiering till både Windows och Mac finns också. Kort sagt så har Fujifilm sänkt tröskeln ytterligare för att komma åt de fina objektiven som finns i systemet. Sen lanserar man även ett XC 50-230mm F4.5-6.7 OIS nu för att få upp bredden på bra objektiv.

Test och mera information kommer inom kort.