Följ med Nils...

Vår IT-chef Nils tog med sig Panasonic GX1 på sin resa till fjällen och Kittelfjäll. Objektivet som gäller är 25mm Panasonic Leica F1.4. Har du inte besökt fjällvärlden under hösten så är det något du måste göra. Har du inte testat 25:an till Micro 4/3 så ska du göra det också.

Den här bilden är tagen med just GX1 och 25:an som är en favoritkombination. Det finns flera riktigt bra objektiv till Micro 4/3 vilket gör det till ett favoritsystem för många av oss. 12-35:an, 20mm F1.7 och 14-42 X OIS är andra exempel på prisvärda objektiv som vi rekommenderar. Har du svårt att välja? Ta kontakt med oss så hjälper vi dig framåt i valet av objektiv eller läs testerna som vi har gjort på de olika objektiven. Nu är Nils välhållen tillbaka och kunde visa upp en hel hög med fantastiska bilder från Kittelfjäll varav du ser en här ovanför.

Panasonic Leica Summilux DG 25/1,4 (för Micro 4/3)
Panasonic Lumix G 20/1,7 ASPH pancake (för Micro 4/3)