Test för fullt!

Vi testar Coolpix A från Nikon för fullt i verkliga livet nu och har du frågor eller funderingar så skriv det bland kommentarerna så ska vi svara på dessa. Presentation av hur vi upplever kameran kommer i Bloggen och på produktsidan för Coolpix A.

Potenta kompaktkameror är något som verkligen tagit fart sista två åren och det förstår vi. Fantastiska bilder, bra priser och många märken, varianter och modeller gör att det finns en kompaktkamera för alla idag. Det är inte länge sedan man fantiserade om kompaktkameror med större sensorer, ljusstark optik och flera funktioner. Idag är de här.

Att Nikon skulle lansera en kompaktkamera med en sensor i APS-C-format var häftigt men på den här marknaden är konkurrensen stenhård och tex Fujifilm har modeller som säljer mycket bra i detta segment. Vi ska se vad Coolpix A kan leverera...

TREVLIG HELG!