Österlen

Om du inte har besökt Skåne och Sveriges södra kust med Österlen, Kustvägen och städer som Simrishamn, Ystad, Trelleborg och hela vägen till Malmö med bland annat Falsterbo på vägen så är det dags att du gör det!

Packa & ladda kameran, ta med sandaler, short och solkräm så är det bara att åka. Miljöerna skiljer sig mycket från nordligare delar av landet och när man rullar in i Trelleborg och palmerna vajar i värmen så kan man inte annat än bli glad. Hela kusten är full av bra motiv så ta med ett bra landskapsobjektiv för det kommer du att behöva. Och ett stativ!

Sverige är ett fantastiskt vackert land och vi får in massor av härliga bilder, bland annat ovan bidrag från Per Hillerborg som tagit denna bild med sin Fujifilm X-E1 mellan Simrishamn och Brantevik. Tack för bilden och tack alla ni andra som skickar in bilder, fler kommer!

Fujifilm X-E1 svart kamerahus + XF 18-55/2,8-4 LM OIS