Ny och het EOS 70D

Canon släpper idag en riktigt het nyhet, Canon EOS 70D. En kamera med riktiga nyheter!

Canon EOS 70D är inte bara en vanlig uppdatering av en tidigare modell, här kommer en helt ny bildsensor, en helt ny processor och en helt ny autofokus, Dual Pixel CMOS AF. Tekniken är unik och är utvecklad av Canon.

EOS 70D har en nydesignad Canon CMOS-sensor med 20,2 miljoner pixlar. Alla effektiva pixlar på sensorytan består av två individuella fotodioder, som totalt skapar 40,3 miljoner fotodioder. Fotodioderna kan läsas separat för att åstadkomma fasförskjutnings-AF, eller läsas tillsammans som bildpixlar – i motsats till andra
metoder med sensorbaserad autofokus, som antingen använder autofokus- eller bildbehandlingsfunktioner för pixlar på sensorn, eller förlitar sig helt på kontrastavkänning. Med den här innovativa sensordesignen behövs ingen ytterligare bildbearbetning för pixlar avsedda för AF. Här säkerställs både snabb fokus och maximal bildkvalitet vid stillbildsfotografering och filminspelning. Dessutom innebär den nya designen att EOS 70D kan använda Dual Pixel CMOS AF på 80 procent av bildytan.

* 20,2M pixel CMOS bildsensor
* 7 bilder per sekund i full upplösning räcker till att fånga det mesta som rör sig...
* 19 korslagda autofokuspunkter
* Ljusmätning i 63 zoner
* Touchskärm gör att du kan välja autofokuspunkt direkt på skärmen med ditt finger.
* Du kan styra kameran trådlöst direkt från din smartphone eller surfplatta.

En grym kamera som vi verkligen ser fram emot att testa!

Här hittar du mera information och kan BOKA din kamera:

Canon EOS 70D hus
Canon EOS 70D hus + EF-S 18-135/3,5-5,6 IS STM
Canon EOS 70D hus + EF-S 18-55/3,5-5,6 IS II